INFOGUIABALAGUER Internet Balaguer Lleida

Reskyt, tecnologia amb la qual treballa l'App Guia Balaguer, guanya el premi eAwards a Millor Agència de Creació d'App 2016

Una fira tecnològica de Madrid distingeix Reskyt, una jove firma de Mollerussa especialitzada a crear aplicacions "low cost"

26/09/2016

Els dies 21 i 22 de setembre de 2016 s'ha celebrat al recinte firal IFEMA de Madrid la 7a edició de l'e-Show, un esdeveniment on a més de presentar les últimes novetats i tendències que estan revolucionant el món dels negocis digitals, s'atorguen els premis eAwards en les seves diferents categories: Millor Agència de Màrqueting d'afiliació, Millor Agència de Creació i Disseny de Botigues Online, Millor Agència de Solucions Software o Millor Agència de Creació d'App, entre d'altres, a les millors empreses B2B d'Espanya.

Aquest any, el premi a Millor Agència de Creació d'App dels eAwards ha estat per Reskyt, empresa pionera en la creació d'Apps per eCommerce o webs a baix cost, amb la qual treballa infoguiabalaguer.



La tecnologia de Reskyt compta amb la plataforma ideal per crear una app a partir d'un eCommerce o web en 3 passos, amb el requisit imprescindible de ser responsive:

Pas 1: Traspàs del contingut de l'eCommerce a una App nativa (sense modificar el codi web).

Pas 2: Configurar el menú i submenú de l'App, amb els seus accessos, icones, colors, etc.

Pas 3: Publicar l'App en les plataformes de descàrrega: iOS, Google Play i Windows Phone.

En infoguiabalaguer, a través de la tecnologia de Reskyt, vam aconseguir que el teu eCommerce o web disposi de totes les funcionalitats i prestacions que aporta una App, amb la mínima inversió i esforç, i sincronitzada en tot moment amb el contingut de la teva web, canvis de preu, de disseny, etc.

Avui en dia és imprescindible que el teu negoci online estigui optimitzat per a mòbil, ja que un percentatge superior al 40% del trànsit web prové d'aquest tipus de dispositius. Si la botiga en línia no presta un bon servei mòbil, està perdent conversions. No deixis que això passi!

Amb infoguiabalaguer pots crear una aplicació per al teu lloc web per un cost molt baix i beneficiar-te de les múltiples avantatges que això suposa.

Si vols més informació de com crear una app per al teu negoci en línia de forma fàcil, còmoda i segura contacta'ns a través del formulari de la web o al 622 229 236