Per què una App

Guia Balaguer s'ha creat, conscient de la necessitat que el comerç i serveis de la ciutat de Balaguer requereixen d'un aparador comú, on el ciutadà i visitants tinguin accés ràpid a tota la seva informació d'empresa, oferta comercial i de serveis, així com àmplia informació d'interès de Balaguer.

Què oferim

Tenint en compte la importància actual del mòbil en la nostra societat,  ja que estadísticament el 80% de les consultes per internet, es realitzen mitjançant mòbil, hem creat l'App Guia Balaguer, per aprofitar tots els avantatges que aporta aquesta tecnologia i que el ciutadà tingui la màxima informació de Balaguer a la seva mà, "Balaguer a un clic".

Que desitgem

Per als comerços i serveis, posar al seu abast una eina de màrqueting SOLOMO (Social, Local i Mòbil), per informar de la seva empresa i oferir els seus productes, serveis, promocions i ofertes, de forma àgil, eficaç, senzilla i a costos molt reduïts .

Que les Associacions de Comerciants de Balaguer, utilitzin la plataforma de l’App Guia Balaguer, per donar més visibilitat als seus associats i a les accions comercials que realitzen, amb la finalitat de dinamitzar el comerç local.

Per al ciutadà, oferir-li una aplicació útil, necessària, que l'informi de tot el que la seva ciutat té preparat per a ell, (oferta comercial, notícies, esdeveniments, el cinema, farmàcies de guàrdia, telèfons d'interès, etc.)



L’App de la teva ciutat

L’Ajuntament de Balaguer posa en marxa l’aplicació per a dispositius mòbils GUIA BALAGUER, tota la informació de Balaguer a un clic, disponible per als sistemes operatius Apple, Android i Windows Phone.

Tota la informació de Balaguer a les teves mans

Guia d’informació del municipi de Balaguer amb (noticies locals i comarcals, telèfons d’interès, farmàcies de guàrdia, horaris de transport, el temps, el cinema, entitats de la ciutat, centres educatius, rutes turístiques, turs virtuals dels llocs d’interès de la ciutat, agenda cultural i esportiva, imatges de Balaguer...

Valor i avantatges que aporta el projecte al sector comercial

Per tal de cobrir les necessitats de l’usuari, l’app incorpora una base de dades amb totes les empreses classificades per categoria i sector. D’aquesta manera l’usuari pot buscar, mitjançant un cercador molt potent, tota la informació en format llista o de geolocalització.

Gràcies a l’app, qualsevol empresa petita o gran pot ser-hi present per informar de les seves dades i dels seus productes o serveis, així com les promocions, ofertes i esdeveniments d’interès pel ciutadà.

Una comunicació més ràpida i eficaç

Mitjançat el sistema de notificacions PUSH, la ciutadania també podrà gaudir d’alertes  personalitzades i rebre informació al seu mòbil directament, d’emergències, actes culturals, publicacions d’interès general.

L’Aplicació, a més, vol apropar l’Ajuntament a la ciutadania fent-los partícips del correcte manteniment i bon estat de la via pública. L’App incorpora un formulari d’incidències i d’aquesta forma, els veïns poden detectar desperfectes o possibles millores de la via pública, que poden fotografiar i enviar directament des de l’App. Aquesta informació arribarà als responsables tècnics encarregats de solucionar la incidència.

Tecnologia oberta i adaptable a les necessitats de la ciutat

Aquesta App ha estat dissenyada i programada, per poder crear i modificar nous apartats, segons les necessitats i tindre una eina de màxima utilitat pel ciutadà.